Киев
12 из 60 магазинов
Рус
call

0 800 200 925

Бесплатно по Украине

Заказать звонок

Договір публічної оферти

 

Цей Договір публічної оферти (далі «Договір) є  офіційною пропозицією ТМ «925 Silver Jewellery» - далі за текстом «Продавець»,  укласти Договір  купівлі-продажу товарів дистанційним способом  через Інтернет – магазин Продавця за Інтернет – адресою: https://925.ua (далі -  «Інтернет – сайт»).

 

Цей договір публічної оферти укладається між Продавцем, з одного боку і Покупцем -  будь-якою особою, яка акцептувала цю пропозицію, з іншого.

Цей договір адресований невизначеному колу осіб.

Здійснюючи замовлення будь-якого товару або послуги на сайті  https://925.ua, Ви підтверджуєте згоду з умовами цієї публічної оферти.

Моментом повного та безумовного прийняття Покупцем пропозиції Продавця (акцептом) укласти електронний договір купівлі – продажу товару вважається факт оплати Покупцем замовлення на умовах цього Договору, в строки, на умовах та за цінами, вказаними на Інтернет – сайті Продавця.  

Ця Публічна оферта діє до моменту прийняття нової редакції оферти.

 

1. Терміни та визначення

У цій оферті, якщо контекст не вимагає іншого, наведені нижче терміни мають таке значення і є її складовою невід'ємною частиною:

  • Продавець – компанія, що реалізує товари, представлені в Інтернет – магазині https://925.ua  під ТМ «925 Silver Jewellery».
  • Користувач - будь-яка фізична або юридична особа, відвідувач сайту https://925.ua.,  що приймає всі умови цієї оферти і яка має намір зробити замовлення Товару.
  • Покупець - будь-яка фізична або юридична особа, відвідувач сайту, що здійснює замовлення на сайті https://925.ua з метою покупки Товару і тим самим підтверджує свою згоду з усіма умовами даної оферти.
  • Інтернет-магазин - офіційний інтернет-магазин Продавця ТМ «925 Silver Jewellery», розташований за інтернет адресою https://925.ua, відповідно до Закону України «Про електронну комерцію», засіб для представлення або реалізації товару, роботи чи послуги шляхом вчинення електронного правочину. В рамках цього договору, поняття Інтернет-магазин і Магазин, а так само інтернет адреса  https://925.ua і всі похідні є рівносильними і трактуються автентично, по контексту оферти.
  • Товар - об'єкт угоди сторін;  ювелірні вироби із срібла, ювелірні вироби із золота, сувеніри, ікони  та інші предмети, представлені в офіційному інтернет-магазині з метою їх продажу.
  • Правила продажу - Правила продажу товарів в інтернет-магазині https://925.ua .

 

2. Загальні положення

2.1 Продавець здійснює продаж Товарів через Інтернет-Магазин за адресою: https://925.ua.

2.2 Здійснюючи замовлення Товару в Інтернет-Магазині, Користувач погоджується з умовами продажу розміщених на сайті Товарів. У разі незгоди з умовами продажу Користувач повинен негайно припинити використання сервісу і покинути сайт https://925.ua.

2.3 Діючі умови продажу Товарів і розміщена на сайті інформація про Товари є публічною офертою відповідно до ст. 633 Цивільного кодексу України.

2.4 Діючі умови можуть бути змінені Продавцем без повідомлення про це Покупців в односторонньому порядку. Нова редакція умов цього договору вступає в силу з моменту її опублікування на сайті, якщо інше не буде передбачено самим договором.

2.5 Договір набуває чинності з моменту підтвердження в будь-якій формі Продавцем Покупцеві підтвердження прийняття Замовлення при оформленні Покупцем замовлення на Сайті, а також з моменту прийняття від Покупця Замовлення за телефоном, вказаним на Сайті.

2.6 Повідомляючи Продавцю свій номер телефону та e-mail, Покупець дає згоду на використання зазначених засобів зв'язку Продавцем, а також третіми особами, залученими ним до виконання зобов'язань перед Покупцем. Дані можуть використовуватися з метою поширення інформації про передачу замовлення на доставку, а також іншу інформацію, безпосередньо пов'язану з виконанням зобов'язань перед Покупцем в рамках цієї Публічної оферти. Також, зазначені Покупцем дані можуть використовуватися для розповсюдження рекламних акцій, новин про акції, знижки, а також інших дій Продавця. Здійснюючи Замовлення, Користувач / Покупець погоджуються з тим, що Продавець може доручити виконання Договору третій особі, при цьому залишаючись відповідальним за нього виконання.

 

3. Предмет договору

3.1 Предметом цього Договору є надана Користувачу можливість купувати для особистих потреб, не пов'язаних із здійсненням підприємницької діяльності, Товари, представлені в каталозі Інтернет -магазину https://925.ua.

3.2. Продавець зобов’язується передати у власність Покупцю Товар, а Покупець зобов’язується оплатити та прийняти Товар на умовах Договору. Цей Договір регулює купівлю – продаж Товару в Інтернет – магазині , у тому числі:

- добровільний вибір  Товару;

- самостійне оформлення Покупцем замовлення в Інтернет – магазині;

- оплата Покупцем замовлення, оформленого в Інтернет – магазині;

- обробка та доставка замовлення Покупцю у власність на умовах цього Договору.

 

4. Товар та порядок здійснення покупки і доставки Товару

4.1 Умови та порядок оформлення купівлі Товару, оплати та доставки Товару  вказані за Інтернет  - адресою: https://925.ua/club/how-to-buy. Продавець забезпечує наявність у себе представлених в Інтернет - магазині Товарів.  Фотографії Товару є ілюстраціями до нього, і фактичний зовнішній вигляд Товару може відрізнятися від них. Супроводжуючі Товар описи і характеристики не є вичерпними. З метою уточнення інформації щодо даного Товару Покупець може в будь-який час звернутися в Службу підтримки.

4.2 При відсутності у Продавця замовлених Покупцем Товарів, Продавець має право виключити вказаний Товар із Замовлення або анулювати Замовлення, повідомивши про це Покупця за допомогою електронного листа або зв'язавшись з ним по телефону.

4.3 Покупець несе повну відповідальність за надання недостовірних даних, яке зробило неможливим виконання Продавцем своїх зобов'язань перед Покупцем.

4.4 У разі повної або часткової відсутності заздалегідь оплаченого Замовлення, Покупцеві пропонується заміна. У разі відсутності Товару на заміну вартість анульованого Товару повертається Продавцем Покупцю способом, що обмовляється між Продавцем і Покупцем окремо або способом, яким Покупцем була здійснена оплата за Товар.

 4.5. Доставка замовлень здійснюється по території України у торгівельні центри за переліком, розміщеним на сайті https://925.ua, а також «Новою Поштою» у населені пункти, де відсутні торгівельні точки ТМ «925 Silver Jewellery», для чого необхідно залишити заявку із зазначенням призвіща отримувача Товару і номером відділення «Нової Пошти», та зателефонувати на гарячу лінію : 0 800 200 925, або відправити повідомлення по зворотньому зв’язку. Транспортна компанія, яка доставляє замовлення, виставляє до сплати вартість своїх послуг по грошовому переводу згідно своїх тарифів. Доставка товару вартістю від 500,00 грн. оплачується Продавцем.

4.6. Посилка доставляється на вказаний Покупцем склад перевізника «Нова пошта». Для отримання посилки необхідно пред'явлення паспорта та номера декларації. Номер декларації повідомляється Покупцеві будь-яким із способів: по телефону; за допомогою мобільного додатка viber; відправляється на вказану Покупцем адреса електронної пошти; за допомогою sms-повідомлення, що надсилається після відправлення замовлення. Адреси та телефони відділень перевізника «Нова пошта» - зазначено на офіційному сайті «Нова пошта»  https://novaposhta.ua/. Термін безкоштовного зберігання вантажу на складі «Нова пошта» становить 5 днів. За кожен день зберігання вантажу на складі «Нова пошта» понад зазначеного тимчасового періоду накладається пеня.

4.7. Відповідальність за випадкове пошкодження або знищення Товару переходить до Покупця з моменту передачі йому Замовлення та проставлення в документах, що підтверджують доставку Замовлення, підпису Отримувача.

4.8. Продавець має право в односторонньому порядку зупинити надання послуг за цим Договором у випадку порушення Покупцем умов цього Договору.

 

5. Ціна та оплата товару

5.1. Ціна Товару зазначається в національній валюті і включає в себе всі передбачені українським законодавством податки.

5.2. Ціна Товару зазначається на Сайті. У разі неправильного зазначення ціни замовленого Товару, Продавець інформує про це Покупця для підтвердження Замовлення з відкоригованої ціною або анулювання Замовлення.

5.3. Ціна Товару на Сайті може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку. При цьому ціна на замовлений Покупцем Товар зміні не підлягає.

5.4. Оплата Товару здійснюється Покупцем згідно з умовами та тарифами, вказаними на сторінці Інтернет-магазину https://925.ua.

5.5. Продавець має право надавати знижки на Товари і встановлювати програму бонусів. Види знижок, бонусів, порядок і умови їх нарахування, вказані на Сайті, можуть бути змінені Продавцем в односторонньому порядку.

 

6. Обмін і повернення Товару

6.1. Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 19 березня 1994 р. N 172 « Про реалізацію окремих положень Закону України "Про захист прав споживачів", ювелірні   вироби   з   дорогоцінних  металів, дорогоцінного каміння,   дорогоцінного   каміння   органогенного   утворення  та напівдорогоцінного каміння віднесені до переліку товарів належної якості, що не підлягають обміну (поверненню).

6.2. Права споживача у разі придбання ним товару неналежної якості встановлені Законом  України “Про захист прав споживачів”.

6.3. Продавець не відповідає за недоліки Товару, які виникли після передачі його Покупцю внаслідок порушення Покупцем правил користування або зберігання Товару, дій третіх осіб або обставин непереборної сили.

6.4. Якщо причиною повернення послужила помилка Продавця Інтернет-Магазину, Покупцеві повертається повна вартість замовлення. Також Продавець Інтернет-Магазину оплачує зворотний пересилку товару. Під помилкою працівника Продавця / Інтернет-Магазину мається на увазі: відправлення іншої моделі; відправлення іншого розміру. 

6.5. Ремонт або обмін Товару здійснюється протягом 30 (тридцяти) днів з дати придбання товару за умови наявності чеку та бірок.

 

7. Конфіденційність і захист інформації

7.1 Персональні дані Користувача / Покупця обробляються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» та Політиці конфіденційності Продавця.

7.2 Персональні дані збираються виключно з метою дотримання вимог, які регулюють правовідносини у сфері бухгалтерського та податкового обліку, реклами. Термін зберігання і обробки персональних даних становить три роки.

7.3 Надаючи свої персональні дані під час реєстрації на Сайті, Користувач погоджується на їх обробку Продавцем, в тому числі з метою просування Продавцем товарів та послуг.

7.4. Продавець має право відправляти інформаційні, у тому числі рекламні повідомлення на електронну пошту і мобільний телефон Користувача/Покупця з його згоди. Користувач/Покупець має право відмовитися від отримання рекламної та іншої інформації без пояснення причин відмови. Сервісні повідомлення, які інформують Користувача/Покупця про Замовлення та етапи його обробки,відправляються автоматично і не можуть бути відхилені Користувачем/Покупцем.

7.5 Продавець має право використовувати технологію «Cookies». «Cookies» не містять конфіденційну інформацію і не передаються третім особам.

7.6 Продавець не несе відповідальність за відомості, надані Користувачем/Покупцем на Сайті в загальнодоступній формі.

7.7 Продавець має право здійснювати запис телефонних розмов з Покупцем. При цьому Продавець зобов'язується: попереджати спроби несанкціонованого доступу до інформації, отриманої в ході телефонних переговорів, та/або передачу третім особам, які не мають безпосереднього відношення до виконання Замовлень, відповідно до Закону України « Про інформацію».

 

8. Термін дії публічної оферти

8.1. Діюча публічна оферта набуває чинності з моменту акцепту Користувачем/Покупцем і діє до моменту відкликання акцепту публічної оферти.

8.2 Замовляючи Товар в Інтернет-Магазині, Користувач погоджується з умовами даної публічної оферти. У разі незгоди з умовами продажу Користувач повинен негайно припинити використання сервісу та покинути сайт https://925.ua.

8.3. Електронний договір вважається укладеним з моменту отримання особою, що направила пропозицію укласти такий договір , відповіді про прийняття такої пропозиції в порядку, визначеному ч. 6 статті 11 Закону України «Про електронну комерцію».

8.4. Сторони Договору вправі розірвати цей Договір в односторонньому порядку у випадках невиконання однією із Сторін умов цього Договору та у випадках, передбачених чинним законодавством України.

 

9. Особливі умови

9.1 Продавець має право передавати свої права та обов'язки перед Покупцями третім особам.

9.2 Інтернет-Магазин та супутні сервіси можуть бути тимчасово/частково або повністю недоступні у зв'язку з проведенням профілактичних робіт або з інших технічних причин. Технічна служба Продавця має право періодично проводити необхідні профілактичні або інші роботи з попереднім повідомленням Покупцям або без повідомлення.

9.3 До відносин між Користувачем/Покупцем і Продавцем застосовуються положення чинного законодавства України.

9.4 У разі виникнення питань і претензій з боку Користувача/Покупця, він повинен звернутися до Продавця з розміщеним на Сайті контактам. Усі виникаючі суперечки сторони зобов'язані намагатися вирішити шляхом переговорів. У разі,  якщо сторони не дійшли згоди, спір буде переданий на розгляд в судовий орган відповідно до чинного законодавства України.

 

Отзывы